Oferim o gama variata de servicii pentru instalatii frigorifice comerciale, de la mașini de gheata la racitoare si congelatoare din domeniul HORECA pana la depozite frigorifice.

INSTALARE

Instalarea nostra de calitate se adauga peste calitatea echipamentului ce il putem oferi, asigurânduva ca vom alege intotdeauna cei mai buni producatori si furnizori, pentru nevoile dumneavoastra.

Daca doriti sa aflati mai multe, va rugam sa ne contactati.

SERVICE

Avem o echipa excelenta de service care poate oferii servicii de intretinere si reparatii de urgenta, cu o gama cuprinzatoare de piese de schimb pentru a finaliza reparatiile inca de la prima vizita.

Oferim mentenanta pentru toate echipamentele de refrigerare, lucru care va ofera siguranta, liniste si performanta maxima afacerii dumneavoastra.

În cazul în care sistemele dumneavoastra de racire au nevoie de instalare, service,  reparatii,  sau pur si simplu de consultanta, va rugam nu ezitati sa luati legatura cu noi astazi.

INTRETINERE

Este esential sa pastrati echipamentele dvs. de refrigerare în stare buna de functionare, motiv pentru care oferim un serviciu de întretinere pe parcursul intregului an , sau în functie de necesitatea si cererea dumneavoastra  . Ne adaptam pachetele noastre de întretinere pentru a oferi un serviciu personalizat care se potrivește nevoilor dumneavoastra.

Oferim in caz de urgenta, un serviciu de interventii tip 24/7 pentru ca echipamentul dumneavoastra sa fie cat mai repede pus in stare de functiune.

inst frig 2