Schimbarile tehnologice ce au loc în birourile moderne au dus la o crestere semnificativa a echipamente electronice. Aceasta crestere are ca efect o marire a cantitatii de caldura degajata care poate face mediul de lucru de nesuportat. Raspunsul cel mai economic pentru aceasta problema este aerul conditionat.

Acest sisteme de racire constau dintr-o unitate de interior care se conecteaza la o unitate exterioara. Este o solutie simpla si rapida de gestionare a temperaturii. O gama larga de unitati interioare cu designe deosebit sunt disponibile cerintelor dumneavoastra,  care au  si optiunea de pompa de caldura. Aceste aparate va pot oferi temperaturi confortabile  pe tot parcursul anului, îmbunatatirea mediului general din birouri/incaperi, precum si cresterea productivitatii muncii.

Pentru necesitati complexe sisteme VRV ofera solutiile ideale deorece o unitate exterioara poate controla mai multe unitati interioare, fiecare functionand pe racire sau incalzire in functie de necesitatea fiecarui birou/incaperi.

Putem garanta echipamente fiabile, cu o instalare de calitate. Oferim ajutor tehnic in utilizare si un program de intretinere complet.